Events

  • ""
Idrætsprojektet laver og deltager i en lang række events og arrangementer. Det sker i samarbejde med andre organisationer, foreninger m.m.

I Idrætsprojektet arbejder vi med at skabe events for og med vores samarbejdspartnere. Vi afholder både store og mindre events, der alle har fokus på at vise den gode energi, og de mange muligheder for aktiviteter, som Idrætsprojektet rummer. Desuden er alle vores events baseret på samarbejde, fordi vi tror på, at vi skaber de bedste events i fællesskab. Vores events afvikles i samarbejde med foreninger, børn og unge, deres familier, kommunale aktører og mange flere.

Hold øje med vores Facebook side, hvor alle events og arrangementer annonceres.

I år afholder vi:

Tingbjerg Challenge 

Triatlon for børn og unge i Tingbjerg. Bl.a. i samarbejde med Crossroad 18+, Teambade, Ny start, lokale foreninger og aktører.

Sydhavn Games 

En blanding af aktiviteter for børn, unge og voksne, udbudt af foreninger i nærområdet. Bl.a. i samarbejde med Områdefornyelsen Sydhavnen, Ellebjerg skole, den boligsociale helhedsplan Sjælør, DGI m.fl.

Valby Games 

En blanding af aktiviteter for børn, unge og familier, udbudt af foreninger i nærområdet. Bl.a. i samarbejde med Idræt Valby, Områdefornyelsen Kulbanekvarteret, Hele Vejen Rundt m.fl.

Copenhagen Street festival

Én-dags festival med fokus på alternative street aktiviteter for børn, unge og voksne. Bl.a. i samarbejde med GAME Streetmekka, Københavns Kommunes Ungdomsskole, Gadeidræt m.fl.

Kulturnatten 

Aktiviteter på Københavns Rådhus. Bl.a. i samarbejde med Københavns kommune.

Kunstbraget

En dag der sætter fokus på kunst i alle former: Billeder, teater, farver, musik, skulptur og dans.

Derudover afholder Idrætsprojektet flere pop-up events i løbet af året. Følg med på facebook.

Vil du være med?

Vil du høre mere om dine muligheder for at samarbejde med os om et kommende event, så kontakt os. 

Har du lyst til at være med som frivillig, så se her.